• Samfundsansvar

Fratrædelse i AP Pensions direktion

Chief Corporate Affairs Officer og medlem af direktionen i AP Pension Sara Brinks Larsen har valgt at opsige sin stilling.

Administrerende direktør i AP Pension Bo Norman Rasmussen er ked af opsigelsen, men har fuld respekt for beslutningen.

- Det er med stor beklagelse, at jeg har modtaget Sara Brinks Larsens ønske om at fratræde sin stilling i AP Pension af personlige årsager. Jeg er utrolig ked af, at Sara ikke længere skal være en del af holdet, men jeg har selvfølgelig fuld respekt for hendes beslutning, siger Bo Normann Rasmussen.

Sara Brinks Larsen kom til AP Pension i 2012, og har været en del af direktionen siden 2018.

- Jeg har haft den store fornøjelse at arbejde tæt sammen med Sara i direktionen de sidste knap tre år, og jeg har kun positivt at sige om Sara og hendes indsats i AP Pension. Sara har en stor del af æren for, at AP Pension har den styrke, vi har i dag, og jeg tror, at jeg taler på hele organisationens vegne, når jeg siger, at det er et kæmpe tab, at vi nu skal undvære hende, siger den administrerende direktør.

- Jeg og resten af direktionen vil gerne takke Sara for det gode samarbejde og den store indsats, hun har ydet i AP Pension, og samtidig vil vi ønske hende alt det bedste fremover, slutter Bo Normann Rasmussen.

Der er ikke taget stilling til på nuværende tidspunkt, om Sara Brinks Larsens stilling skal genbesættes. Det vil den øvrige direktion drøfte med bestyrelsen i den kommende tid.

Kontaktinformation:

 

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.