• Bæredygtighed

AP Pension vinder nordisk investeringspris

AP Pensions investeringsafdeling har netop vundet en pris ved Nordic Fund Selection Awards, som uddeles af det svenske Tell Media Group.

AP Pensions afdeling for eksternt forvaltede investeringer har modtaget prisen ”Danish Fund Selection Team of the year”, som netop er blevet uddelt på konferencen Nordic Fund Selection Awards 2021 i Stockholm. Dermed er AP Pension valgt som de bedste i Danmark til at udvælge eksterne kapitalforvaltere.

Investeringsdirektør i AP Pension, Rasmus Cederholm, er stolt over prisen.

- Prisen er en anerkendelse af den måde, som vi arbejder på, når vi udvælger vores eksterne forvaltere. Den eksterne forvaltning har været en medvirkende årsag til, at vi over en årrække har været i stand til at levere nogle af markedets bedste afkast til gavn for vores kunder. Det er samtidig en kæmpe anerkendelse af, at vores nøje udvalgte forvaltere sætter stor pris på vores tætte samarbejde, hvor vi udfordrer dem med skarpe spørgsmål med det fokus at give vores kunder det bedst mulige afkast, siger Rasmus Cederholm.

Deltagerne i konkurrencen bliver blandt andet vurderet på, hvor gode de er til at kommunikere med de eksterne forvaltere, og hvor gode de er til at integrere ESG-forhold. I alt var 21 danske institutionelle investorer med i konkurrencen.

I AP Pension samarbejder vi med ni eksterne forvaltere, der står for en samlet investering i aktier på 22 mia. kr. ud af vores samlede portefølje på 175 mia. kr. De eksterne forvaltere investerer hovedsageligt i globale og danske aktier.   

 

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.