• Samfundsansvar

AP Pension skal have ny investeringsdirektør

AP Pensions investeringsdirektør, Ralf Magnussen, stopper i selskabet med udgangen af juli 2021. Derfor er selskabet i fuld gang med at finde en ny investeringsdirektør, som skal løfte arven og stå i spidsen for en moderne og agil investeringsafdeling, der har skabt nogle af pensionsbranchens bedste afkast de sidste fem år.

Med investeringsdirektør Ralf Magnussen ved roret har AP Pensions investeringsafdeling leveret stærke resultater, og afdelingen har de seneste fem år skabt nogle af pensionsbranchens højeste afkast til kunderne. Nu rykker Ralf Magnussen videre til en stilling som direktør i Nykredit Asset Management, og derfor har AP Pension indstillet kikkerten på at finde hans afløser.

- Ralf har opbygget en fantastisk afdeling med dygtige folk, stærke processer og en rigtig god kultur, og han har været en dygtig og meget vellidt chef, som har formået at få det bedste ud at sit team. Sammen har de skabt nogle fantastiske resultater til AP Pensions kunder de seneste fem år. Det kan vi kun være tilfredse med og stolte af, siger administrerende direktør i AP Pension, Bo Normann Rasmussen, og fortsætter:

- Det er selvfølgelig vemodigt, at vi nu skal sende Ralf videre i sin karriere, men når det er sagt, så er jeg helt tryg ved, at vores investeringsteam vil være i stand til at videreføre kulturen og fortsat skabe værdi for vores kunder hver eneste dag. Jeg tror fuldt og fast på, at vi kan fortsætte med at være konkurrencedygtige på afkast i fremtiden, siger den administrerende direktør.

Selvom Bo Normann Rasmussen er ærgerlig over Ralf Magnussens beslutning om at skifte job, finder han alligevel glæde i, at investeringsdirektøren har valgt at rykke videre til et andet selskab, der hviler på en stærk tradition med kundedemokrati og kundeejerskab.

Ny investeringsdirektør i kikkerten

AP Pension kan endnu ikke sætte navn på en ny kandidat til stillingen som investeringsdirektør, men den administrerende direktør forventer, at der snart kommer nyt i den sag.

- Vi er godt i gang at finde den helt rigtige profil til jobbet. Noget af det vi lægger meget vægt på, er, at vedkommende køber ind på vores bæredygtige profil og brænder for at bidrage til den grønne omstilling. Samtidig er det også vigtigt, at den nye kandidat har en moderne og inkluderende tilgang til ledelse og medarbejderudvikling, slutter den administrerende direktør.

Kontaktinformation:

 

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.