• Samfundsansvar

AP Pension indgår totalentrepriseaftale om kæmpe projekt i Fredericia

AP Pensions datterselskab, AP Ejendomme, har netop indgået en totalentrepriseaftale med totalentreprenøren NRE Denmark A/S om AP Pensions ejendomsprojekt Carolinelund i Fredericia. I alt opfører AP Pension 143 lejeboliger i Carolinelunden. Et projekt, som Fredericias borgmester, Steen Wrist, ser frem til at følge.

Når AP Pensions datterselskab, AP Ejendomme, inden længe sætter gang i opførelsen 143 svanemærkede lejeboliger i Carolinelunden i Fredericia, så bliver det med NRE Denmark som totalentreprenør. For AP Ejendomme og NRE Denmark har netop indgået en totalentrepriseaftale for Carolinelund-projektet, der er beliggende i Kanalbyen i Fredericia.

De to byggefelter, som Carolinelund bliver opført på, har AP Pension købt af Kanalbyen, som Fredericia Kommune og Realdania By og Byg er ejere af.

De 143 lejeboliger er fordelt på 128 lejligheder, 10 rækkehuse og fem town houses i to etager. Lejlighederne opføres med stor variation i størrelserne fra 45-125 kvadratmeter. Boligerne er fordelt på to byggefelter.

Adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, glæder sig over aftalen med NRE Denmark.

- Vi har arbejdet sammen med NRE på flere forskellige projekter, og vi har hver gang haft et vellykket samarbejde, hvilket jeg er sikker på også bliver tilfældet for Carolinelund. Vi ser frem til, at vi sammen med NRE kan sætte gang i opførelsen af Carolinelund, siger Peter Olsson, der forventer, at opførelsen af boligerne bliver sat i gang i juli i år.

Fælles for de mange boliger er, at de alle enten får altaner eller private terrasser. Herudover kommer der en stor fælles gård, der ligger en forbindelse med den store Søndervold Park, der er ved at blive opført.

- Det bliver nogle charmerende og moderne boliger, som vi opfører i Carolinelund. På en fælles tagterrasse opfører vi et orangeri, hvor der bliver udsigt til Lillebælt, så det er nogle fantastiske omgivelser, som vi opfører Carolinelund i. Med Svanemærket kommer de kommende beboere til at leve i bæredygtige boliger, der både er sunde at bo i, og som er gode for klimaet. I AP Pension bygger vi boliger, der er til at betale for almindelige mennesker, og det bliver også tilfældet med Carolinelund, fortæller Peter Olsson, der forventer, at boligerne er klar til indflytning i løbet af efteråret 2023.

Borgmester i Fredericia Kommune, Steen Wrist, vil følge opførelsen fra tæt hold.

- I Fredericia Kommune er vi glade for, at AP Pension kan se de mange muligheder, som Fredericia rummer. For os som kommune giver det også stor værdi, at der bliver opført attraktive lejeboliger, som både kan være med til at tiltrække borgere uden for kommunen, samtidig med at vores borgere kan få nye boligmuligheder. Jeg vil med stor interesse følge opførelsen af Carolinelund, og jeg ser frem til at fortsætte vores gode samarbejde med AP Pension, siger Steen Wrist.

Hos NRE Denmark ser de frem til, sammen med AP Pension, at sætte gang i opførelsen af Carolinelund.

- Det er et stort og spændende projekt, som vi skal opføre sammen med AP Pension. Der er tænkt nogle gode tanker om projektet, som vi er glade for, at vi kan være med til at realisere. Nu glæder vi os til, at vi for alvor kan gå i gang med opførelsen af de mange og forskelligartede boliger, som bliver opført i Carolinelund, siger Kurt Laursen, teknisk direktør hos NRE Denmark.

For yderligere information:

Peter Olsson, adm. direktør AP Ejendomme. Mobil: 2098 5018

Mie Spuur Simonsen, presse- og kommunikationschef Fredericia Kommune. Mobil: 2220 6259

Søren Katholm, presseansvarlig NRE Group A/S. Mobil: 8712 4950

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.