• Samfundsansvar

Mangler du overskud, eller svigter helbredet?

Hvis du ikke har det godt, eller hvis helbredet svigter, kan du få hjælp og rådgivning af vores helbredsvejledere. Det er en del af AP Pensions tilbud til dig som kunde.

Sundhed handler ikke kun om at være i god fysisk form eller at have sunde vaner. Det handler også om dit mentale helbred, og om du trives. Men for mange kan det træde i baggrunden i en travl hverdag.

Det kan være, at du overser symptomer, som ikke umiddelbart får dine alarmklokker til at ringe, men som alligevel kan være tegn på, at dit velbefindende er på vej ned ad bakke. Det kan f.eks. være, at du gennem længere tid har haft svært ved at trække vejret helt ned i maven, koncentrere dig, eller at du generelt er i dårligt humør og let bliver irriteret eller ked af det.

Det kan også være, at du har symptomer, som du har svært ved at forklare, f.eks. prikken i fingre, mavesmerter, rastløshed eller et stigende forbrug af f.eks. alkohol, medicin eller cigaretter.

Du kan få hjælp og rådgivning

Fordi du er kunde i AP Pension, er der hjælp at hente, så du kan få det godt igen. Vores helbredsvejledere kan hjælpe dig, hvis overskuddet mangler, eller hvis dit helbred svigter.

Helbredsvejlederen vil gennem en fortrolig og omsorgsfuld samtale hjælpe dig med at finde ud af, hvad der skal til, for at du får det bedre.

Du kan ringe eller skrive til dem alle hverdage mellem klokken 8.00 og 17.00 på 7080 5020 eller care@appension.dk

Helbredsvejlederne har tavshedspligt.

Mere om helbredsvejlederne

Helbredsvejlederne er en del af det tilbud, vi kalder AP Care. De har erfaring inden for sundhed, kommunale forløb og generel vejledning om trivsel. De tager hånd om dig og kan hjælpe med netop de udfordringer, du har. De kan blandt andet anbefale den rette behandling, og de kan give dig et overblik over dine muligheder og rettigheder i sundhedssystemet.

Helbredsvejlederen vil være din tovholder og sørger for, at der bliver tænkt hele vejen rundt om din situation, ligesom de løbende vil følge op med dig.

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.