• Samfundsansvar

AP Pension præsenterer sin første rapport om samfundsansvar

AP Pension arbejder struktureret med samfundsansvar, både som investor, pensionsselskab og arbejdsplads. Derfor er vi glade for at kunne præsentere vores CSR-rapport, hvor du kan læse om de udfordringer, vi har håndteret og om de indsatser, vi har gennemført i 2019.

Bæredygtighed og samfundsansvar har stor indflydelse på vores måde at drive virksomhed. Det gælder vigtige områder som ansvarlige investeringer, udvikling af bæredygtige ejendomme og forebyggelse af sygdomme blandt vores kunder. Områderne rummer både risici og muligheder, som vi skal håndtere og udnytte til fordel for vores kunder.

- AP Pension er tæt forbundet med det danske velfærdssystem. Vi har langsigtede forpligtelser for mere end 450.000 mennesker, og vi har store investeringer placeret rundt om i verden. Derfor mener vi, at vi har et helt særlig ansvar for at bidrage til løsningen af nogle af de udfordringer, verden står over for. Det er et område, der hele tiden udvikler sig, og det er vigtigt, at vi er åbne omkring de udfordringer, vi ser og de aktiviteter, vi sætter i søen, fortæller AP Pensions chef for samfundsansvar, Peter Holm.

I vores rapport kan du blandt læse om:

  • Lancering af AP Bæredygtig som led i en ansvarlig investeringsstrategi
  • Arbejdet med miljøcertificering af ejendomme
  • Nye investeringer i forebyggelse og bekæmpelse af stress og livsstilssygdomme
  • Indgåelse af partnerskaber inden for miljø og ansvarlig virksomhedsdrift
  • Indsatser som fremmer diversitet

Se og download rapporten her

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.