• Samfundsansvar

AP Pension holder generalforsamling den 4. august 2020

Regeringen har ændret forsamlingsforbuddet, så det nu er muligt at holde generalforsamling i Foreningen AP Pension f.m.b.a. tirsdag den 4. august 2020 i Aarhus

Regeringen har med virkning fra den 8. juni 2020 ændret forsamlingsforbuddet, så det nu er muligt at holde og gennemføre generalforsamling i Foreningen AP Pension f.m.b.a. Det betyder, at årsrapporten for 2019 skal være godkendt og indsendt inden for otte uger.

Foreningen AP Pension f.m.b.a. holder derfor generalforsamling tirsdag den 4. august 2020 klokken 10.00 på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Margrethepladsen 1, 8000 Aarhus C.

Indkaldelse vil officielt ske med cirka fire ugers varsel til hver enkelt delegeret og ved bekendtgørelse her på hjemmesiden. Herefter vil det være muligt at tilmelde sig generalforsamlingen.

Den aktuelle situation med coronavirus får dog nogle konsekvenser for den måde, vi kommer til at afvikle generalforsamlingen på i år. Vi håber på din forståelse og tålmodighed, så vi kan afvikle generalforsamlingen på en sikker og forsvarlig måde for alle.

Bliv hjemme, hvis du er i risikogruppe

Vi opfordrer delegerede, der er i risikogruppe i forhold til corona, og kunder, der ikke er delegerede, om ikke at møde op på generalforsamlingen.

Afgiv fuldmagt

For at generalforsamlingen er beslutningsdygtig, skal minimum halvdelen af de delegerede være repræsenterede. Delegerede kan være repræsenteret via en fuldmagt til en anden delegeret.

Vi vil derfor kraftigt opfordre til, at delegerede forsøger at samle så mange fuldmagter som muligt på så få hænder som muligt. F.eks. kan B1-delegerede i en virksomhed give virksomhedens A1-delegeret fuldmagt til at møde op. Delegerede mellem virksomhederne kan samle fuldmagterne hos én delegeret. I forbindelse med indkaldelse vil der blive åbnet op for afgivelse af fuldmagter.

Her kan du holde dig orienteret

Du kan løbende holde dig orienteret om generalforsamlingen her på hjemmesiden. Her kan du også se opgørelsen over delegerede.

Læs mere om generalforsamlingen

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.