• Samfundsansvar

AP Pension hæver igen depotrenten på AP Stabil

Corona-krisens indvirkning på de finansielle markeder betød, at vi i april sænkede depotrenten på AP Stabil til 0,0 procent før skat. Efter en positiv udvikling på de finansielle markeder hævede vi i juni depotrenten til 1,0 procent før skat. Og nu har vores investeringer vundet yderligere terræn. Derfor hæver vi depotrenten til 2,0 procent før skat.

Corona-krisens negative indvirkning på de finansielle markeder betød, at vi i april 2020 sænkede depotrenten til 0,0 procent før skat på AP Stabil. I juni 2020 kunne vi, efter en positiv periode på de finansielle markeder, hæve depotrenten til 1,0 procent før skat.

Den positive udvikling på de finansielle markeder er fortsat siden da med stigende aktiekurser og mindre udsving. Det betyder, at den økonomiske buffer*, der bruges til at sikre en stabil rente i vores gennemsnitsrentemiljø, er steget yderligere. Derfor har vi fra den 14. september 2020 hævet depotrenten til 2,0 procent før skat**.

*Den økonomiske buffer kaldes også det kollektive bonuspotentiale. Det er den del af de årlige afkast, som lægges til side til fremtidige år. På den måde kan vi udjævne afkastene fra år til år og give kunderne en relativ stabil rente.

**Skatten er den såkaldte PAL-skat, som er den skat, du betaler af renter og afkast på din pensionsordning.

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.