• Samfundsansvar

AP Pension hæver depotrenten på AP Stabil

Corona-krisens indvirkning på de finansielle markeder betød, at vi i april sænkede depotrenten på AP Stabil til 0,0 procent før skat. Men gennem den seneste tid har vi oplevet en positiv udvikling på de finansielle markeder, og derfor kan vi nu hæve depotrenten til 1,0 procent før skat.

Corona-krisens negative indvirkning på de finansielle markeder gjorde, at vi i AP Pension i april sænkede depotrenten til 0,0 procent før skat på AP Stabil.

Men gennem den seneste tid har de finansielle markeder bevæget sig i en positiv retning med stigende aktiekurser og mindre udsving. Det betyder, at den økonomiske buffer*, der bruges til at sikre en stabil rente i vores gennemsnitsrentemiljø, er steget. Derfor har vi fra den 15. juni 2020 hævet depotrenten til 1,0 procent før skat**.

*Den økonomiske buffer kaldes også det kollektive bonuspotentiale. Det er den del af de årlige afkast, som lægges til side til fremtidige år. På den måde kan vi udjævne afkastene fra år til år og på den måde give kunderne en stabil rente.

**Skatten er den såkaldte PAL-skat, som er den skat, du betaler af renter og afkast på din pensionsordning.

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.