• Samfundsansvar

AP Ejendomme opnår fremragende afkast for 2019

AP Pensions datterselskab, AP Ejendomme, opnåede i 2019 et rekordhøjt afkast på 16 procent. Adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, er særdeles tilfreds med afkastet.

2019 blev et fremragende år for ejendomsinvesteringerne i AP Ejendomme. AP Ejendomme sluttede nemlig året med et afkast på 16 procent, hvilket er det bedste afkast AP Ejendomme har opnået i mere end 15 år. Et afkast, der kommer alle AP Pensions kunder til gode. Adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, er da også godt tilfreds med afkastet for 2019.

- Vores flotte afkast er båret af, at vi har fokus på gode beliggenheder, når vi opfører ejendomme rundt om i landet. Markedet har udviklet sig i overensstemmelse med de forventninger, vi har haft på ejendomsområdet, og det har været en medvirkende årsag til afkastet, fortæller Peter Olsson.

AP Ejendomme arbejder ud fra en strategi om at opføre ejendomme i danske byer med et aktivt erhvervsliv, hvor der også er mulighed for uddannelse og en god infrastruktur. Samtidig er det afgørende, at AP Ejendomme har adgang til de bedste placeringer i de pågældende byer.

- Vi har en klar strategi om, at vi bygger ejendomme i kommuner, hvor befolkningstallet stiger, og hvor fremtidsprognoserne viser, at der også i fremtiden vil være en befolkningstilvækst. Den strategi har vist sig værdifuld, siger Peter Olsson.

For at sikre pensionskunderne de bedst mulige afkast udvikler AP Ejendomme selv sine projekter fra bunden af.

- Vi står selv for at finde grundene og for selve byggeriet sammen med kompetente entreprenører og rådgivere. Det betyder, at AP Ejendomme selv får den fulde avance, der er ved udvikling af ejendomme. Det giver os et større råderum i lejeniveauet, og i sidste ende kan vi dermed skabe endnu bedre afkast til gavn for kunderne, siger Peter Olsson.

AP Ejendomme opfører ejendomme i hele landet og har i øjeblikket ejendomme under opførsel i Aarhus, København, Silkeborg, Odense, Horsens, Holbæk, Fredericia, Kolding og Viborg.

Læs mere om AP Pensions boliger

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.