• Samfundsansvar

AP Pensions køb af Skandia Danmark endeligt

AP Pensions køb af Skandia i Danmark er nu endeligt på plads. Købet betyder, at AP Pension går styrket ind i 2019 med et øget kunde- og udviklingsfundament.

AP Pension og Skandia indgik i august 2018 en aftale, som betyder, at selskabet køber Skandias aktiviteter i Danmark. Kort før årsskiftet blev købet godkendt af de relevante myndigheder, og her ved årsskiftet er de juridiske forhold nu endeligt på plads. Udover at AP Pension i 2019 kan fejre sin 100 års fødselsdag, går selskabet derfor også styrket ind i det nye år.

- Dagen i dag er en stor dag for AP Pension og vores mange kunder, for dagen markerer, at købet af Skandia Danmark er endeligt på plads, så vi nu i AP Pension har mere end 400.000 kunder, siger adm. direktør i AP Pension, Bo Normann Rasmussen.

Købet styrker ifølge Bo Normann Rasmussen AP Pension på alle områder, og det medvirker til, at de mange kunder også fremover får de bedste pensions-  og forsikringsløsninger.

- I AP Pension er vores motto ”din pension – vores ansvar”, og det er et ansvar, vi tager alvorligt. Men faktum er, at konkurrencen på pensionsmarkedet er meget hård, og købet styrker derfor vores markedsposition, så vi også fremover kan imødekomme vores kunders ønsker og behov og ikke mindst lancere nye løsninger og services – alt sammen så vi på bedst mulig måde lever op til det ansvar, vores kunder har givet os.

Med dagens underskrifter på de juridiske aftaler går den egentlige sammenlægning af AP Pension og Skandia også i gang. -Jeg glæder mig til at servicere Skandias mange kunder i AP Pension og vise dem, hvordan vi via solide resultater og god service leverer værdi, slutter Bo Normann Rasmussen.

Yderligere oplysninger:

Bo Normann Rasmussen                                
Adm. direktør, AP Pension                              
6161 0592                                                  

Michael Buksti
Kommunikationsdirektør, AP Pension
4090 2948 

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.