• Samfundsansvar

AP Pension og vores kunder støtter international pigespejderorganisation

I stedet for at få fysiske fødselsdagsgaver opfordrede AP Pension ved sin 100 års fødselsdag kunder og samarbejdspartnere til at støtte arbejdet under den internationale pigespejderorganisation World Association of Girl Guides and Girl Scouts. Det har indtil videre resulteret i en donation på 150.000 kr. til de internationale pigespejdere.

Søndag den 8. september fyldte AP Pension 100 år, og gennem alle årene har selskabet været tro mod de rødder, som det er udsprunget af i andelsbevægelsen. Værdier, hvor et forpligtende fællesskab med et ligeværdigt, demokratisk og socialt bæredygtigt præg er en del af grundlaget.

Med udgangspunkt i AP Pensions egne værdier valgte selskabet i forbindelse med sin runde fødselsdag at støtte en organisation, der hver dag arbejder med samme værdier. Og det gør den internationale pigespejderorganisation World Association of Girl Guides and Girl Scouts. I stedet for at få gaver til 100 års fødselsdagen opfordrede AP Pension derfor sine kunder og samarbejdspartnere til at støtte det vigtige arbejde, som pigespejdere rundt om i verden udfører. Og det har indtil videre resulteret i 150.000 kr.

- I forbindelse med vores fødselsdag har vi valgt at støtte en organisation, som bidrager til stærke fællesskaber, medmenneskelighed og samfundsansvar. Samtidig ønsker vi at støtte en bevægelse, der arbejder for ligestilling mellem kønnene og skaber bedre muligheder for piger og kvinder rundt om i verden. Alt det gør World Association of Girl Guides and Girl Scouts, siger adm. direktør i AP Pension Bo Normann Rasmussen og fortsætter:

- Organisationen skaber enestående muligheder, aktiviteter og events for piger og unge kvinder rundt om i verden. De er gennem uformel uddannelse med til at udvikle pigernes lederevner og entreprenørskab, forklarer Bo Normann Rasmussen, der samtidig giver en stor tak til alle dem, der har været med til at gøre det muligt at donere de mange penge til spejderorganisationen.

Bakker op om FN Verdensmål

En styrkelse af kvinders muligheder og rettigheder, og større ligestilling er ifølge FN afgørende for at fremskynde en bæredygtig udvikling. Blandt andet derfor er Ligestilling mellem kønnene optaget som FN Verdensmål nr. 5.

Fjernelse af diskrimination mod kvinder og piger er ikke kun en grundlæggende menneskeret, men det har også en betydelig effekt på tværs af alle andre udviklingsområder. Opmuntring til flere kvindelige ledere på tværs af alle regioner, vil bidrage til at styrke både politikker og lovgivning i forhold til større ligestilling. Og den økonomiske vækst anses af mange for at have bedre kår, med en lige fordeling mellem kønnene.

Hvis du vil være med til at støtte AP Pensions donation til World Association of Girl Guides and Girl Scouts, så er det stadig muligt. Du kan bidrage ved at donere penge til konto 3000 3237 0299 33.

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.