• Samfundsansvar

AP Pension er styrket efter købet af Skandia

AP Pensions køb af Skandia i Danmark er nu endeligt godkendt og på plads, og købet betyder, at AP Pension går styrket ind i 2019 med et øget kunde- og udviklingsfundament.

AP Pension og Skandia indgik i august 2018 en aftale, som betyder, at selskabet køber Skandias aktiviteter i Danmark. Den 2. januar 2019 faldt købet endeligt på plads.

Udover at AP Pension i 2019 kan fejre sin 100 års fødselsdag, så betyder købet, at AP Pension går styrket inde i det nye år med et kundefællesskab på mere end 400.000 kunder.

- AP Pension står stærkt. Vi har opnået afkast, der ligger i toppen af markedet, og vi har nogle af branchens mest tilfredse kunder og et solidt image. Men vi skaber også værdi for kunderne på andre måder. AP Pension har en stærk økonomi – så stærk, at bestyrelsen de seneste år har valgt en gang om året at dele ud af egenkapitalen til kunderne. Vi kalder det AP Loyalitetsbonus, fortæller adm. direktør i AP Pension, Bo Normann Rasmussen.

Han er stolt over, at købet er på plads, og at AP Pension nu kan byde velkommen til Skandias mange nye kunder. Købet styrker ifølge Bo Normann Rasmussen AP Pension på alle områder, og det medvirker til, at selskabets kunder også fremover får de bedste pensions- og forsikringsløsninger.

- I løbet af 2019 forventer vi blandt andet at lancere nye digitale muligheder og serviceydelser, f.eks. inden for sundhedsområdet, siger han og fortsætter:

- Jeg glæder mig til at servicere Skandias mange kunder i AP Pension og skabe værdi for dem via solide resultater og den gode kundeservice, vi er kendt for, slutter Bo Normann Rasmussen.

Hvad sker der nu?

Sammenlægningen af AP Pension er Skandia er netop gået i gang, og det betyder, at medarbejdere og kunder gradvist bliver flyttet til AP Pension. Som kunde i AP Pension fortsætter alt uændret, og vores fokus i det nye år vi vil som altid være at skabe mest mulig værdi for dig.

Du kan holde dig orienteret om sammenlægningen på www.appension.dk og vores nyhedsbrev.

Hvis du ikke modtager vores nyhedsbrev, kan du tilmelde dig via Min Pension under ”Min profil”.

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.