• Samfundsansvar

AP Pension ændrer direktionen

AP Pension er inde i en rivende udvikling, hvor blandt andet massiv præmievækst, kundetilgang og købet af Skandia Danmark fylder meget. I forlængelse af dette har bestyrelsen besluttet at ændre i direktionen, hvilket betyder et farvel til Jesper Bjerre, der efter knap to år fratræder, mens Sara Brinks Larsen og Henrik Engmark, der begge er ansat i AP Pension, indtræder i den øverste direktion, som fremover består af fire personer.

I året, hvor AP Pension kan fejre sin 100 års fødselsdag, vokser pensionsselskabet markant, og selskabet står stærkere end nogensinde tidligere. Væksten kommer både fra samarbejdet med en række pengeinstitutter via datterselskabet nærpension og fra pensionsmæglerne, men også fra AP Pensions egen professionelle salgskanal. Og senest har AP Pension overtaget Skandias danske pensionsforretning, og dermed budt velkommen til 93.000 nye kunder og en formue på mere end 30 mia. kr.

AP Pension har således nået en række af de mål, som bestyrelsen for få år siden satte, og der er derfor sat en række nye. I den forbindelse har bestyrelsen vurderet, at det var nødvendigt at udvide og ændre i direktionen.

Bo Normann Rasmussen fortsætter som adm. direktør (CEO). Thomas Møller er fortsat matematisk direktør (CMO). Derudover indtræder Sara Brinks Larsen, som igennem mange år har været ansat i AP Pension, og som i dag er direktør for Koncernanliggender og Strategi, i direktionen som Direktør Corporate Affairs (CCAO -Chief Corporate Affairs Officer). Endvidere indtræder Henrik Engmark, som i dag er ansvarlig for blandt andet integrationen af Skandia, i direktionen som driftsdirektør (COO).

Ændringen betyder samtidig et farvel til AP Pensions hidtidige COO Jesper Bjerre. I den forbindelse udtaler bestyrelsesformand i AP Pension Niels Dengsø Jensen:

-Igennem de sidste knap to år har Jesper Bjerre været med til blandt andet at drive vores salgs-, it- og projektafdelinger, og han har på den måde spillet en vigtig rolle i den udvikling, vi i AP Pension har været igennem. AP Pension står i dag i en anden situation, end vi gjorde for to år siden, og vi har derfor i bestyrelsen vurderet, at der var behov for at udvide og ændre i sammensætningen af vores direktion.

-Jeg vil gerne benytte lejligheden til at ønske Jesper al mulig held og lykke fremover.

Niels Dengsø Jensen byder også Sara Brinks Larsen og Henrik Engmark velkommen.

-Både Sara og Henrik har en god forståelse for AP Pensions forretning, og på hvert deres område har de solid viden, og jeg er sikker på, at vi med vores nye øverste direktion på fire medlemmer, står bedst muligt rustet til at nå fremtidens mål.

For yderligere oplysninger:

Niels Dengsø Jensen
Bestyrelsesformand, AP Pension
2022 0264

Bo Normann Rasmussen
Adm. direktør, AP Pension
6161 0592

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.