• Samfundsansvar

Centralt beliggende i ny bydel i Horsens

Tæt på Horsens mange muligheder udvikles nye og attraktive boliger

Centralt beliggende i Horsens bygger AP Ejendomme nu boliger i en moderne og ny bydel. Boligerne ligger kun få minutters gang fra alt hvad Horsens har at byde på. Både i form af gågade, indkøb, et hav af caféer, restauranter og kulturelle oplevelser - bl.a. Horsens Ny Teater, Kuben og Fængslet (fængselsmuseet).

Derudover er der ikke langt til offentligt transport. Byens mange muligheder kan nydes samtidigt med, at området er rig på natur og grønne områder og ligger både tæt op ad åen og Rådhusparken.

Der bygges 3 forskellige huse, hvor det ene bliver til udlejning, ejendommen i midten bliver et friplejehjem og det andet bliver ejerboliger.

Buchwalds Bro
Adresse 8700 Horsens
Bolig størrelser 60-110 m2
Pris pr. måned Endnu ikke fastsat
Antal lejligheder 70
Opførelsesår Under opførelse

Du har allerede nu mulighed for at skrive dig op på interesseliste til lejlighederne, så du modtager besked, når der er ny information om byggeriets fremdrift, åbning af hjemmeside og åbent hus.

Det gør du ved at skrive en mail til interesseliste@deas.dk. Du skal huske at oplyse projektnavnet "Buchwalds Bro" samt dit navn, e-mail og at du er kunde i AP Pension.

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.