• Bæredygtighed

Forsikringer

En pensionsordning hos AP Pension er mere end blot en opsparing til tiden efter arbejdslivet. Der er typisk også knyttet nogle forsikringer til, som kan give dig eller dine nærmeste økonomisk tryghed, hvis du mister evnen til at arbejde, bliver alvorligt syg eller dør. Læs mere om vores forskellige forsikringsprodukter herunder.

Vær opmærksom på

  • Hvis du har både en AP Sundhedsforsikring og en tandforsikring, vil du fremover modtage en faktura for hver, når du skal betale for dem.
Sundhedsforsikring

Du er sikkert god til at passe på dig selv, men livet er som bekendt uforudsigeligt. Med en sundhedsforsikring fra AP Pension er du i trygge og omsorgsfulde hænder, uanset om det drejer sig om forebyggelse, rådgivning eller behandling.

Læs mere om sundhedsforsikring

Tandforsikring

Er du medarbejder i en virksomhed med tandforsikring, slipper du for at bekymre dig om store, uforudsete tandlægeregninger.

Læs mere om tandforsikring

Ulykkesforsikring

Hvis du bliver ramt af en ulykke og får varige mén, har du mulighed for at få en skattefri engangsudbetaling. Størrelsen på udbetalingen afhænger af, hvor stort et mén du får.

Læs mere om ulykkesforsikring

Forsikring ved tab af erhvervsevne

Med en forsikring ved tab af erhvervsevne bliver du hjulpet økonomisk, hvis du ikke kan arbejde på grund af sygdom eller ulykke.

Læs mere om forsikring ved tab af erhvervsevne

Forsikring ved visse kritiske sygdomme

Med en forsikring ved kritisk sygdom kan du få udbetalt et engangsbeløb, hvis du bliver ramt af en af de alvorlige sygdomme, som forsikringen dækker. Pengene er skattefri. Og du kan frit bruge dem på det, du vil.

Læs mere om forsikring ved visse kritiske sygdomme

Forsikring ved død

Hvis du dør, kan

din(e) nærmeste pårørende

have ret til en udbetaling, hvis du har en livsforsikring. AP Pension modtager automatisk besked om din død fra cpr-registret. Herefter kontakter vi dine efterladte.

Vi beregner, hvor meget dine efterladte eventuelt kan få udbetalt, når vi har de nødvendige oplysninger. Vi sender dem et brev, når vi udbetaler pengene.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på kundecenter@appension.dk eller 3916 5000.

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.