• Samfundsansvar

Samtykke i forbindelse med rådgivning hos AP Care

Denne blanket anvendes til afgivelse af samtykke.

Har du spørgsmål, eller ønsker du rådgivning, er du velkommen til at kontakte os på 7080 5020 eller via vores formular på appension.dk/kontakt.

Vælg 'Næste trin' for at udfylde blanketten digitalt. Når du har udfyldt alle nødvendige oplysninger, skal du underskrive digitalt.

Samtykke i forbindelse med rådgivning hos AP Care

I AP Care sidder en række helbredsvejledere klar til at hjælpe dig. De kan støtte og vejlede, hvis du ikke trives fysisk eller mentalt. Formålet er at forebygge, at du bliver ramt af sygdom, eller at hjælpe dig sikkert tilbage på arbejde, hvis du allerede er blevet syg.

AP Pensions helbredsvejledere har specialer inden for coaching, kommunale forløb og generel vejledning, og de har et stort netværk af eksperter, som kan hjælpe dig præcis med de udfordringer, du har.

For at helbredsvejlederne kan hjælpe og vejlede dig bedst muligt, har AP Pension behov for at behandle oplysninger om dig og i visse tilfælde indhente og videregive oplysningerne. Derfor har vi brug for dit samtykke.

Hvilke typer oplysninger kan vi indhente?

Ved at sætte kryds nedenfor giver du samtykke til at AP Pension kan indhente følgende typer oplysninger i det omfang, det er nødvendigt for dit rådgivningsforløb med AP Care:

Sæt et eller flere krydser

Samtykke i forbindelse med rådgivning hos AP Care

Hvorfra kan vi indhente oplysninger?
Ved at sætte kryds nedenfor giver du samtykke til, at AP Pension kan indhente de oplysninger du har valgt i trin 2:

Sæt et eller flere krydser

Samtykke i forbindelse med rådgivning hos AP Care

Når vi indhenter oplysninger om dig, kan det være nødvendigt at videregive nogle oplysninger til de parter, som vi indhenter oplysninger fra, for at kunne identificere dig (f.eks. dit CPR-nummer). I visse tilfælde kan det være nødvendigt for AP Pension at videregive andre oplysninger, f.eks. om en forsikringssag eller dit helbred for at præcisere, hvilke oplysninger der er relevante at indhente, f.eks. hvis du er i et forløb hos en behandler eller i forbindelse med et jobafklaringsforløb.

Hvilke typer oplysninger kan vi videregive?
Der kan være situationer i dit rådgivningsforløb, hvor AP Care efter aftale med dig, skal videregive oplysninger om dig, f.eks. hvis AP Care skal indgå i et samarbejde med din arbejdsgiver og/eller jobcenter om dig.
Ved at sætte kryds nedenfor giver du samtykke til, at AP Pension kan videregive følgende typer oplysninger, i dét omfang det er relevant for dit rådgivningsforløb med AP Care.

Sæt et eller flere krydser

Samtykke i forbindelse med rådgivning hos AP Care

Hvortil kan vi videregive oplysninger?
Ved at sætte kryds nedenfor giver du samtykke til, at AP Pension kan videregive de relevante oplysninger, som du har valgt i trin 4:

Sæt et eller flere krydser

Samtykke i forbindelse med rådgivning hos AP Care

For hvilken tidsperiode kan der indhentes oplysninger?
Vi kan indhente oplysninger for en tidsperiode på maksimalt 5 år tilbage. Der indhentes alene oplysninger, som er relateret til og relevant for dit rådgivningsforløb i AP Care.

Behandling af dine oplysninger i AP Pension
Dit samtykke er gyldigt i et år fra datoen for din underskrift. Samtykket vedrører alene indhentning og videregivelse af dine oplysninger som beskrevet ovenfor.
AP Pension behandler dine personoplysninger med det formål at kunne yde dig rådgivning og behandle din sag. Du kan læse mere om AP Pensions behandling af dine personoplysninger i forbindelse med brug af AP Care i vores persondatapolitik, som du kan finde på appension.dk under ”Persondatapolitik”, punkt 2.4 vedrørende
”Sundhed, skadebehandling og udbetaling af forsikringsydelser”.

Tilbagetrækning af samtykke
Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage med virkning fremover. Det gør du ved at kontakte AP Care på care@appension.dk. Afhængig af dit rådgivningsforløb kan det have betydning for, i hvilket omfang vi kan rådgive dig fremover.
Da der alene er tale om et samtykke til indhentning og videregivelse af dine personoplysninger, påvirker tilbagetrækningen af dit samtykke ikke den behandling af personoplysninger, som AP Pension foretager som led i rådgivningen og sagsbehandlingen i AP Care.
Du giver med din underskrift samtykke til, at AP Pension i forbindelse med dit forløb i AP Care må indhente og videregive de oplysninger, som er relevante for dit rådgivningsforløb som beskrevet.

Samtykke i forbindelse med rådgivning hos AP Care

Du har nu udfyldt alle nødvendige oplysninger og mangler kun at underskrive samtykkeerklæringen.


Klik på ’Send’ for at gå til underskrivning og underskriv digitalt

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.