Har du brug for en gennemgang af din samlede pensionsordning, anbefaler vi, at du booker en rådgivningssamtale. Der er flere muligheder. Du kan booke en samtale, når AP Pension kommer på besøg, eller du kan booke onlinerådgivning, når du har brug for det.

Online

Book en onlinerådgivning

Seniorrådgivning

Book et seniorrådgivningsmøde på hovedkontoret, Roskildevej 45 og 65

Coop

Book et rådgivningsmøde på hovedkontoret, Roskildevej 45

Book et rådgivningsmøde på hovedkontoret, Roskildevej 65

Book et rådgivningsmøde hos Coop Bank

Book et rådgivningsmøde hos Coop Trading

Book et rådgivningsmøde hos Coop Teknologi

Book et rådgivningsmøde hos Coop.dk

Republica

Book et rådgivningsmøde hos Republica

BA

Book et rådgivningsmøde hos BA

Få mest muligt ud af din pensionsordning

God rådgivning begynder med god forberedelse. Jo bedre vi kender dig, jo bedre kan vi rådgive dig. Det er en fordel for dig, hvis du har overblik over dine gældsforpligtelser og eventuelle tidligere pensionsordninger inden mødet.

Målet med rådgivningssamtalen er, at du får det bedste udbytte af din pensionsordning. Derfor skal vi tale om værdi i procenter, kroner og øre, men også om, hvad der har værdi for dig i dit liv. Når de to ting hænger sammen, får du mest muligt ud af din pensionsordning.

For at skabe det bedste overblik til mødet, skal du inden mødet sende dine oplysninger fra PensionsInfo.dk til os, ved at følge vejledningen i linket herunder.

Vejledning: Sådan sender du dine oplysninger

Spørgsmål?

Har du spørgsmål om booking af rådgivningssamtaler eller ønsker du en rådgivningssamtale, er du velkommen til at skrive til os på moedebooker@appension.dk eller ringe på 3916 9953.

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.