Velkommen som kunde i AP Pension

Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som kunde i AP Pension. Her kan du få et overblik over din nye pensionsordning.

Du finder flere informationer på appension.dk/minpension, hvor du kan følge med i udviklingen af din pension, ligesom du kan se din police, pensionsoversigt osv. Du kan også få hurtigt overblik over din pensionsordning på appen, Mobil AP.

Sådan byder vi dig velkommen

Som ny kunde i AP Pension kontakter vi dig for at tilbyde en gennemgang af din pensionsordning, så den passer til dine ønsker. Det er vigtigt, at gennemgangen sker inden for de tre første måneder af din ansættelse, så vi sikrer, at du har de korrekte forsikringsdækninger, den rette begunstigede og investeringsammensætning.

Har du senere brug for at få gennemgået din pensionsordning, kan du booke en samtale med en af vores pensionsrådgivere. Rådgivningen kan foregå både på din arbejdsplads og online.

Book tid til et rådgivningsmøde

 

Du er også velkommen til at skrive til os via appension.dk/kontakt eller ringe på 7080 5039. Vi har åbent mandag til torsdag fra klokken 8.00 til 16.30 og fredag fra klokken 8.00 til 16.00.

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.